Tăiere

asamblare-vitraje

Prima operaţie, la care sticla este supusă, este tăierea la dimensiuni determinate, care se execută automat, printr-un un soft integrat de tăiere – optimizare, care conduce la o mare acurateţe şi precizie dimensională.

...detalii

Găurire/Decupare

asamblare-vitraje

 Găurile si decupajele în panourile de sticlă se fac pentru pentru balamale si mânere la uşile din sticlă sau pentru prindere pe diverse suporturi (ex. placări pereţi, tavane etc.).

...detalii

Şlefuire

asamblare-vitraje

Panourile de sticlă, ce urmează să fie securizate termic, trebuie finisate pe margini, înainte de securizare, cu scopul de a îndepărta micile fisuri apărute pe marginile panoului la tăiere.

...detalii

Laminare

asamblare-vitrajeLaminare este procedeul de stratificare a două sau mai multe panouri de sticlă, în condiţii specifice de temperatură şi presiune, prin intermediul unor filme din plastic clare sau colorate de PVB, EVA cu un grad mare de rezistenţă şi elasticitate.

...detalii

Securizare

asamblare-vitrajeLinia de securizare se compune dintr-un cuptor de securizare, dotat cu convecţie superioară Tamglass HTF SuperTM 2436-C-20 şi sistem QMS, care permite tratamentul termic pentru toate tipurile de sticlă, inclusiv sticlele peliculizate.

...detalii

Asamblare

asamblare-vitrajeLinia de asamblare Bystronic  este alcătuită din maşina de spălat verticală, staţia de inspecţie, presa robot, în care se execută prima sigilare, concomitent cu introducerea argonului între cele două panouri de sticlă, asigurând un grad de umplere de 90%. 

...detalii

Sablare

asamblare-vitrajeSablarea(mătuirea) sticlei se obţine prin mai multe procedee, cel folosit de societatea noastră fiind procesul mecanic.

...detalii