Istoric

lubrifin sediu vechi

În anul 1994 - s-a transformat dintr-o societate cu capital 100% de stat, în societate comercială pe acţiuni cu capital integral privat, schimbându-şi şi numele din “RAFINĂRIA BRAŞOV”

în S.C. LUBRIFIN S.A. şi a dezvoltat tehnologiile de fabricare a lubrifianţilor în fabrica a cărei activitate a început în anul 1879.

 

lubrifin azi

În anul 2004 - LUBRIFIN S.A a pus în funcţiune o fabrică modernă de lubrifianţi situată în localitatea Cristian, jud. Braşov care a stat la baza constituirii în anul 2005, împreună cu concernul Total Franţa, a societăţii cu capital mixt „SC Total Lubrifin S.A” (actualmente „SC Total Lubricants Romania SA”).

Brand-ul Lustic Invest a fost dezvoltat, începând din anul 2005, de către management-ul S.C. LUBRIFIN S.A., alături de o echipă tânără de specialişti în domeniul prelucrării sticlei.

lustic-interior fabrica

Drept urmare, în anul 2006, LUSTIC INVEST realizează o investiţie într-o fabrică nouă, situată în localitatea Cristian, judeţul Braşov, având o suprafaţă construită de cca. 4800 mp, dotată cu o tehnologie de ultimă generaţie în domeniul prelucrării sticlei.

Contact

+40 268 417 914

+40 268 417 912

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

This email address is being protected from spambots. You need JavaScript enabled to view it.

www.lustic.ro

localizare lustic invest